Nacionalna kuhinja
Ovaj recept za baklavu je savršena kombinacija oraha i čokolade, kad jednom spremite ovaj čuveni desert na ovakav način, biće vam omiljen. Potrebno je: - 600g kora- 250g oraha- 250g margarina- 250g krupno rendane čokolade- 600g šećera Staviti ...
Turistička organizacija Srbije je objavila da je MIŠELIN Gastronomski vodič danas objavio svoju novu selekciju za Srbiju. Drugu godinu za redom, ...
Šaran na zrenjaninski način je specijalitet za posebne prilike. Riba šaran je često dika i ponos vojvođanskih posnih menija. Ova slatkovodna ...
Čvena Torta Pavlova je hrskava poslastica od belanaca umućenih sa šećerom, prelivena šlagom i različitim svežim voćem. Veruje se da je prvi put ...
Tamjanika, temjanika ili tamnjanika samo su neki od lokalnih naziva za belu sortu koja se smatra najperspektivnijom u smislu izgradnje snažnog ...